Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

KREATIV COACHING


Kreativ Coaching handler om å inspirere, frigjøre og utvikle menneskers skapende potensial. Samtidig er det orientert mot konkret handling. Vi beveger oss inn i drømmer og kreative landskap, gjennom fortid, framtid og nåtid og søker gode løsninger, slik at veien videre blir klarere.

Akkurat som fyrtårnet viser kursen på havet, kan coaching gi en retning i skrivingen, både når det gjelder å sette ord på visjoner, frigjøre ideer og hvordan de lettest kan manifesteres.

Kreativ coaching kan også være til god hjelp hvis du har skrivesperre, står fast og ikke kommer deg videre, eller rett og slett har vansker med å strukturere dagen slik at du får tid til å skrive. En kreativ prosess består av et helt register av utfordringer, og coachen har innsikt i det store bildet, kan stille de rette spørsmålene, observere, komme med forslag, veilede og hjelpe til å organisere indre og ytre motstand slik at prosessen flyter videre.

Coaching er ikke terapi, men det er noe mer enn hjelp og veiledning. Gjennom coaching får du en følgesvenn et stykke av veien.

Ta kontakt med Lena Christine Eide

Mobil 908 17 094

Pris per møte: 400 kroner

 

logoerogfarger