Årets barnebok – på rim

Årets barnebok – på rim


Vi følger det godhjertede furutreet Ferdinand fra han faller til jorden som et frø og blir til et kjempestort tre. Ferdinand betyr mye for skogens innbyggere som den forlatte rødstrupeungen Rolf, den sjarmerende ekornfamilien og de opprørske maurene.

Gull i grønne skoger er en nydelig historie som handler om å se det store i det lille. Vi får være med gjennom årstider, vennskap og dramatiske hendelser. Vi får oppleve godhet og glede, tap, sorg og frykt. Når mennesker dukker opp i skogen skjønner vi hvor viktig det er å forstå verdien av trær, dyr og natur.

Med boken følger en liten pakke med furufrø pluss oppskrift på hvordan dyrke dem. Slik kan barn og voksne gå sammen ut i naturen som en videreførelse av fortellingen og plante sine egne trær.

Det er også laget musikk til boken. Sangene ligger på Spotify. Inntekten fra disse går til barnekreftforeningen.

Forfatter: Lisbeth Fjæran
Illustratør: Ida Neverdahl
ISBN 978-82-690588-3-
Pris 270
Bestilles gjennom Mankoni Media
Mobil: Olav Braaten 901 11 423
Mail: braaten@braska.no